به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای لرستان، صبح امروز آقایان هاشم خمر نماینده وزیر نیرو در شرکت آب و فاضلاب کشور و بهروز مرادی مشاور وزیر نیرو بهمراه مدیرعامل شرکت آب منطقه ای، مدیرعامل شرکت آبفای استان همچنین فرماندار شهرستان پلدختر از طرح ایستگاه پمپاژ دشت جایدر بازید کردند.
ایستگاه پمپاژ جایدر هم اکنون با پیشرفت فیزیکی ۸۰.۶درصد درحال اجرا می باشد. این طرح از بزرگترین و مهمترین طرح آبرسانی کشاورزی شهرستان قبل و بعد از انقلاب اسلامی بوده که از محل اعتبارات ملی تامین اعتبار می شود.
هدف این طرح تامین آب ۱۹۴۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه است وبا بهره برداری از این پروژه، میزان اشتغال مستقیم برای ۱۰۰۰ نفرفراهم خواهد شد.
این طرح جزء پروژه های اولویت دار و پیشران شهرستان پلدختر است، اعتبار هزینه شده برای این طرح تا کنون مبلغ ۲۸۵.۲ میلیارد تومان بوده و برای تکمیل آن، ۲۵۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار مورد نیاز می باشد.
همچنین در ادامه این بازدیدها از طرح ایستگاه پمپاژ چم مهر، دشت واشیان، دیواره حفاظتی گلزار شهدا و شهر معمولان بازید بعمل آمد.